Састанак са директором Клиничког центра Ниш

Представници Коморе медицинских сестара и здравствених техничара Србије, директор Драган Шашић , председник Извршног одбора Огранка Ниш Душанка Станковић и ПР Коморе Дијана Јовићевић присуствовали су званичном састанку са директором Клиничког центра Ниш, Проф. Др Бориславом Каменовим. Састанку су присуствовали помоћник директора за образовну и научноистраживачку делатност Проф. др Мирослава Живковић, помоћник директора за координацију рада медицинских сестара и техничара Дипл.соц Славица Пражић и новоизабрани главни медицински техничар Клиничког центра Ниш Небојша Вацић.

Драган Шашић је упознао менаџмент ове здравствене установе са радом Коморе и свим корацима које руководство КМСЗТС предузима у циљу унапређења професије. Са посебним задовољством Шашић је истакао да се на предлог Коморе по први пут у историји сестринства, у Закону о здравственој заштити, описана здравствена нега као поље рада медицинских сестара и здравствених техничара.

Проф. др Каменов је рекао да изузетно уважава и схвата значај медицинских сестара и здравствених техничара у тимском раду и да је увек спреман да пружи подршку унапређењу професије чланова наше Коморе.

Током посете Клиничком центру Ниш, директор КМСЗТС Драган Шашић са својим сарадницима присуствовао је састанку главних сестара и здравствених техничара КЦ Ниш. Директор Шашић је упознао колегинице и колеге са свим оним што је њихова Комора урадила током последњих месеци и нагласио значај добре информисаности свих запосолених Клиничког центра Ниш који су чланови КМСЗТС о раду саме Коморе.