Штампа
ПДФ
07
децембар
2017

Састанак  Комисије за безбедност здравствених радника Министарства здравља Републике Србије  је одржан 07.12.2017. г у просторијама Лекарске коморе Србије. Састанку су присуствовали: Дарко Бјелић, представник Министарства здравља, директори комора здравствених радника: директор ЛКС др Милан Динић, директор ФКС др сци. фарм. Светлана Стојков, директор СКС проф. др Витомир Констатиновић, директор КБС прим. др сц. мед Славица Цимбаљевић, директор КМСЗТС Радмила Угрица и представници синдиката Радица Илић и Дарко Ђурић.

Присутни су разматрали актуелну ситуацију, изложили резултате, и појединачних и заједнички координираних активности и сложили се да је неопходно израдити заједнички извештај о досадашњим активностима, који ће уз изнете предлоге и планове за неопходно унапређење безбедности здравствених радника у 2018. години бити достављени Министру здравља. 

КМСЗТС је укратко изнела резултате и дала Комисији Извештај о спроведеним активностима за побољшање безбедности здравствених радника – медицинских сестара и здравствених техничара Србије који можете прочитати у прилогу.


Аутор: Administrator