Штампа
ПДФ

Директор КМСЗТС - Радмила Угрица


Радмила Угрица


е-маил: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели


Средњу и вишу медицинску школу завршила је у Земуну а 2009. године стекла је звање струковне медицинске сестре на Високој струковној школи „Милутин Миланковић“ у Београду. Радни стаж је започела на Другој хируршкој клиници Клиничког центра Србије и ту је радила наредних 19 година. Последњих 10 година ради у примарној здравственој заштити Дома Здравља Палилула. Функцију председника Извршног одбора огранка Београд у Kомори вршила је у два мандата, претходних 8 година.

На место директора КМСЗТС је изабрана 05.08.2014.г., a затим и реизабрана 14.07.2018.г. од стране више од 2/3 чланова IV сазива Скупштине КМСЗТС.

Спремна је да своје богато професионално искуство и знање уложи за добробит Kоморе и свих медицинских сестара и здравстевних техничара. Визија Радмиле Угрице као  директора је да Комора свим расположивим капацитетима кроз интензиван тимски рад, бољу комуникацију и разумевање унутар професије, те активнију сарадњу са свим институцијама државе допринесе враћању професије медицинских сестара и здравствених техничара на пиједестал који су медицинске сестре и здравствени техничари својим радом, искуством, хуманошћу и преданошћу заслужили.


 


Аутор: Administrator