Штампа
ПДФ

Наташа Вељковић
Наташа Вељковић-председник ИО Огранка Крагујевац

Рођена је 1972. године у Пожаревцу. Средњу медицинску школу завршила у Пожаревцу. Од 1991. године била у радном односу на Неуропсихијатриском одељењу Здравственог центра Бор у Неготину, а од 1993. године запослена у Здравственом центру Пожаревац на психијатријском одељењу, где остаје до фебруара 2002. године. Потом прелази у Службу трансфузије крви и исте године одлази у Београд где завршава специјализацију неопходну за рад у овој служби. Од децембра 2013.  године постаје главна сестра Службе за трансфузију крви. Дипломирала је на Високој струковној школи у Земуну 2017. године. Свој допринос дала је и на пољу континуиране медицинске едукације, те учествовала на више конгреса као аутор радова акредитованих од стране Здравственог савета Србије.

Била је делегат огранка Крагујевац у III сазиву Скупштине Коморе медицинских сестара и здравствених техничара Србије и члан Извршног одбора Огранка Крагујевац. На првој редовној седници IV сазива Скупштине Коморе медицинских сестара и здравствених техничара Србије одржаној 14.07.2018. године верификован је њен избор за председника Извршног одбора огранка Крагујевац.

Секретар је удружења Здравствених радника Браничевског округа и члан тима за едукацију Опште болнице Пожаревац. На предлог колега као способан организатор и особа која остварује добру комуникацију, носилац је, Сребрног и Златног знака који за допринос у раду додељује Удружење здравствених радника Браничевског округа.

Аутор: Administrator