Штампа
ПДФ

Огранак Крагујевац


Огранак Крагујевац
Територијална организација за Управне Округе :
Шумадијски, Подунавски, Браничевски, Борски, Поморавски и Рашки
Седиште Крагујевац
Адреса до 21.01.2018. год : ул. Града Сирена 2А
Од 01.02.2018. год адреса : ул Даничићева бр 51/2- Крагујевац
Телефон : 034/364-368
Факс : 034/364-369
СМС сервис : 064/88 37818
Електронска пошта (е-маил) :
Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели
Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели
Tекући рачун : 150-16155-76, КБМ Банка


Гордана Јевтић - председник  ИО огранка Крагујевац 

Рођена 1955. године на Руднику. Средњу медицинску школу завршила у Београду. Од 1976. године била у радном односу на Неурохируршкој клиници у Београду, а од 1977. године запослена у Клиничком центру Крагујевац. У току свог радног ангажовања исказивала је интерес како за друштвени, тако и за струковни рад. Измећу осталог била је члан Извршног одбора Савеза здравствених радника Србије у два мандата, ВД Председник друштва медицинских сестара Србије и члан Координационог одбора Друштва медицинских сестара СРЈ. Кроз побројане активности усавршила се како у стручном смислу тако и у организаторском. 
Препозната од стране колега као способан организатор и особа која остварује добру комуникацију, носилац је више захвалница, повеља као и Сребрног и Златног знака који за допринос у раду додељује професионална организација Савез здравствених радника Србије.
Као осведочени познавалац прилика у здравству и активиста у професионалном раду од самог почетка учествује у конституисању Коморе медицинских сестара и здравствених техничара. На спроведеним изборима бива изабрана за Председника ИО КМСЗТС Огранка Крагујевац.
Својим личним примером и залагањем у извршавању поверених задатака на месту Председника ИО користи сваку прилику за афирмацију рада Коморе и задовољења потреба свих чланова Коморе.

Аутор: Administrator